kolar
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
-Given: 250
-Receive: 18
|
 |
« : 06.02.10, 23:13 » |
|
već mjesecima se hranim pravilno, po BB pravilima i okus mi se jako istančao, tako da osjećam okusom sve što pojedem. tako u zadnje vrijeme osjećam da su zobene pahuljice jako slane, jedem ih svaki dan i sad me zanima neka alternativa za zobene, možda ražene itd...pa pucajte sa dobrim idejama, i jesu li zobene tako važne u BB prehrani? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
-Given: 159
-Receive: 65
|
kupi zaslađivač. vazne su jer nemos prdit kvalitetno baz zobenih. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski come to the dark side we have cookies  I want to die in a hyperglycemic blaze of glory. http://www.youtube.com/watch?v=5r-1HLI8L1c
|
|
|
Bartol
Ke :/
Full Member

Spol: 
Thank You
-Given: 2
-Receive: 14
Korak po korak :)
|
Raženi kruh
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
keclu
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
-Given: 26
-Receive: 87
...KeVu team...
|
zobene su kompletna namirnica... Ima daleko manje alergena od ostalih žitarica(osim riže) pa ju većina ljudi odlično podnosi i kao takva je postala "omiljena" u BB krugovima. No, uzmi paštu, rižu i dodaj im uz to zelenu salatu i dobit ćeš GI kao i kod zobenih tjč. praktički isti stvar, a promjena je. Ječam, raž, grah, kukuruz.... to je sve ok.
Raženi kruh kao što Bartol kaže. Premda mene napuhuje nenormalno pa ga izbjegavam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...its all about the posterior chain. I recommend 14-16 workouts per week... There's no such thing as overtrain folks, and that's all I got to say...
|
|
|
Nino
Natjecatelj JUNIOR
Hardcore Member
Spol: 
Thank You
-Given: 13
-Receive: 39
PCT overdoze
|
Raženi, kao i zobene, napuhuje nenormalno jedno vrijeme nakon kojeg se organizam navikne i bude sve ok. Bartol i ja smo nedavno skupa prolazili kroz iste muke privikavanja probave na raženi pa znam o čemu govorim.  Treba tjedan-dva izdržati i bude sve ok, kao i sa zobenima. Sjećam se da, kad sam tek počeo jesti zobene, sam imao strahovitih problema s probavom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Realno gledano; čovjek može znati mnogo, malo, ništa, …, ali može i manje od ništa: ako zna nešto što nije istina, odnosno; ako usvoji neku neistinu.
Onda, prvo treba raditi da dovede svoje znanje do nule, a onda, polako, iznad nule!
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
|
problemi u smislu plinova ili 'trčkavice'?ako plinovi perzistiraju znaci li to da tijelo odbija tu namirnicu? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski come to the dark side we have cookies  I want to die in a hyperglycemic blaze of glory. http://www.youtube.com/watch?v=5r-1HLI8L1c
|
|
|
vlatko16
Početnik
Thank You
-Given: 5
-Receive: 2
|
ej keclu struČnjače...a kaj velis na grasak i kuruzu iz konzerve, jel to po jednom pbf-ovcu ok kao izvor uh na dijeti?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
keclu
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
...KeVu team...
|
ej keclu struČnjače...a kaj velis na grasak i kuruzu iz konzerve, jel to po jednom pbf-ovcu ok kao izvor uh na dijeti?
grašak da... Kuruza iza treninga, to je onaj slatki kukuruz. Brzi UH ali, mislim da je u cijeloj toj priči bitan taj količinski unos UH i vrijeme unosa istih. Taj GI mi sve više i više ide na živce. Jer treba gledat to opterećenje u odnosu na količinu i GI. Doduše, ti se spremaš za natjecanje pa ti je bitna svaka sitnica...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...its all about the posterior chain. I recommend 14-16 workouts per week... There's no such thing as overtrain folks, and that's all I got to say...
|
|
|
Nino
Natjecatelj JUNIOR
Hardcore Member
Spol: 
Thank You
-Given: 13
-Receive: 39
PCT overdoze
|
Pa Ronnie to jede nakon treninga, pa možeš i ti! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Realno gledano; čovjek može znati mnogo, malo, ništa, …, ali može i manje od ništa: ako zna nešto što nije istina, odnosno; ako usvoji neku neistinu.
Onda, prvo treba raditi da dovede svoje znanje do nule, a onda, polako, iznad nule!
|
|
|
establishment
u deficitu
Hardcore Member

Thank You
-Given: 42
-Receive: 34
|
riza je po meni puno bolji izvor uh nego zobene nisan ih okusija ima godinu ipo dana ,,,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Never be a follower. Everything you eat or do in the gym has to be specified to your body.
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
|
problemi u smislu plinova ili 'trčkavice'?ako plinovi perzistiraju znaci li to da tijelo odbija tu namirnicu?  jel pitanje glupo ili nema odgovora? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Toni85
Početnik
Spol: 
Thank You
-Given: 1
-Receive: 0
|
Hahaha prejak si Est.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
keclu
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
...KeVu team...
|
problemi u smislu plinova ili 'trčkavice'?ako plinovi perzistiraju znaci li to da tijelo odbija tu namirnicu?  jel pitanje glupo ili nema odgovora?  vjerojatno se radi o blagoj alergijskoj reakciji... Možda je do glutena ili nekog od tih biljnih proteina. Ali većina se navikne kao što Nino kaže. Meni osobno je trbuh ko u trudnice nakon 2 šnite raženog iz DM-a... znači, 150 grama i 55 grama UH ja sam ko balon. Zato ga izbjegavam. Kod zobenih skoro ništa od problema, ali mi se ne uklašaju u prehranu. nema mjesta za njih. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
establishment
u deficitu
Hardcore Member

Thank You
-Given: 42
-Receive: 34
|
Hahaha prejak si Est.
jesi vidija kako sam ja buknija samo od rize i brazilske a niko mi u gym ne viruje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Never be a follower. Everything you eat or do in the gym has to be specified to your body.
|
|
|
Toni85
Početnik
Spol: 
Thank You
-Given: 1
-Receive: 0
|
Svi misle da su zobene u pitanju hahaha
|