Darius
Ludi gitarist
Faca Foruma

Spol: 
Thank You
-Given: 56
-Receive: 24
Režem BF na 8 % :D
|
Probaj sa Waterburyjevim full body treninzima...ima ih jako puno, a sve je detaljno objašnjeno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mara
Početnik
Thank You
-Given: 0
-Receive: 0
|
jos cu ovaj tjedan full body onda se prebacujem na split...nezgodno mi je malo nedjeljom, mislio sam radit prsa triceps,jer kad radim prsa dosta triceps radi, al su mi u teretani rekli da bolje u pocetku prsa biceps radim..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Darius
Ludi gitarist
Faca Foruma

Spol: 
Thank You
-Given: 56
-Receive: 24
Režem BF na 8 % :D
|
Ovisi kako kome odgovara  meni je npr. bolje ubiti triceps do kraja kad već radi kod vježbi za prsa i onda ga odmarati cijeli tjedan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mara
Početnik
Thank You
|
pa neznam, šta bi mi vi preporučili, evo od sutra krećem sa treninzima pon, uto, sri odmor, čet, pet.. šta je po vama bolje radit, npr ponedjeljak prsa bic ili prsa tric? ja sam to mislio ovako: pon: prsa-triceps uto:leđa-biceps čet: noge-stomak-ramena pet: opet leđa-biceps evo ovako: nakon mjesec dana pocela su mi se prsa fino oblikovat tako da mislim da više od 1 put tjedno nema potrebe to radit, biceps bi htio ojaćat, tj više mu povećat volumen, zato sam ga i stavio 2 puta tjedno! Htio bi ramena malo oblikovat onako da budu kao okrugla , kao kod košarkaša, jer malo mi čudno izgledaju, kao da mi ta ramena čašica malo pomaknuta naprijed-kad si pipnem iza ramena osjetim kost :/ a što se tiče samih leđa, torzo mi se poboljšao u ovih mjesec dana, sad ću počet radit zgibove da si to još više izradim, ali mi kičma malo nestoji pravilno...jel imate kakve preporuka za to? hvala, cijenim svaki komentar i savjet 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
-Given: 159
-Receive: 65
|
definiraj "ne stoji pravilno"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski come to the dark side we have cookies  I want to die in a hyperglycemic blaze of glory. http://www.youtube.com/watch?v=5r-1HLI8L1c
|
|
|
Mara
Početnik
Thank You
|
evo npr. kad sjednem i nagnem se prema naprijed donji dio kraljeznice mi viri, ako me kuzis  tj ne skroz donji, onako na sredini malo prema dolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
|
ako imas bolove odi kod doktora.ako je samo vizualni problem vjerojatno slabije ledjne misice (erector spinae) pa "vire" trnasti nastavci kraljeznice.nema druge-compound vjezbe i doci ce sa vremenom.ako imas problem posture kao sto sam vec napisao negdje tjeraj se u pravilan polozaj,zamisli da ti netko čupa pramen kose okomito na bazu lubanje,obavezno 'nauci' mozak koje je pravilno drzanje.naravno ovo bi islo mimo treninga sa utezima.isto tako vidi mozes li raditi back extension i slicne vjezbe pa s vremenom i to ubacuj u program.ovo bi bio savjet "na slijepo" stoga ako imas velikih problema obrati se doktoru.. http://www.sunce.hr/16447.aspx
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski come to the dark side we have cookies  I want to die in a hyperglycemic blaze of glory. http://www.youtube.com/watch?v=5r-1HLI8L1c
|
|
|
Mara
Početnik
Thank You
|
nemam neke pretjerane bolove, bio sam prije god, 2 kod doktora preporucio mi je te neke vjezbe samo dok sam trenirao nogomet nisam bas imao vremena raditi na tome..ali evo mozda bi to mogao raditi ovu slobodnu srijedu i vikend cisto malo kao istezanje i svakako ce dobro doci..hvala puno!! a sto se tice treninga, jel imas kakav prijedlog,komentar..sad sam gledao neki link gdje je nektko pisao o vjezbanju uglavnom, i navodi primjer treninga, 4x tjedno pon i cet gornji dio, uto i pet donji dio...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
|
kao sto si onda i procitao pocetnicima se preporuca full body ili eventualno taj split upper-lower, tako da mozes slobodno tako krenuti. ne zaboravi citati i uciti jer je to jedini nacin ka napretku.ove vjezbe mozes ubaciti u off dane ili mozda cak i za zagrijavanje lagano par vjezbica..sretno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mara
Početnik
Thank You
|
hocu..hvala kolega  živio! ee jos samo da te pitam, jel bolje raditi npr 1. vjezba mi je bench i tu imam 4 serije, da radim sve 4 serije odjednom pa na drugu spravu isto ili odradim jednu seriju to pa odem jednu seriju drugu spravu pa jednus seriju trecu i tako kruzni trening?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
|
ja osobno ne bih kruzni.ali isto tako bih stavio 'fine' tezine,znaci da to ipak bude dobar trening.na tebi je da procjenis. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|