keclu
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
-Given: 26
-Receive: 88
...KeVu team...
|
mislim da tu ide još oko 17g proteina i 2-3grama UH... nisam ziher, ali brijem da nema više proteina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...its all about the posterior chain. I recommend 14-16 workouts per week... There's no such thing as overtrain folks, and that's all I got to say...
|
|
|
mike_os
Natjecatelj JUNIOR
Full Member
Thank You
-Given: 1
-Receive: 19
|
Dakle onda 300g sirovog je u biti dovoljno za na teflon i "pirjanje" jer inače sam ja mladio po 400g....doduše ostao sam živ  Neznm ja to maksimalno pojednostavim... Neda mi se majku za*****at pa si jednostavno bubnem paket brazilijane ili pola ovisno jel jedem posni ili ne u vodu i skuvam... kad mi treba za obrok vagnem 200g kuhano i to je to.. dakle 60g P po obroku i oko 3-4g masti.. Kuanjem ispliva nesto masti iz mesa.. pa mi ide ugodno s korisnim.. Dobro nije bas ugodno jer finije je peceno, al tak mi pol kile ispane za pod zub kolko se stisne..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
-Given: 387
-Receive: 196
C19H28O2
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Miki_zg
Full Member

Spol: 
Thank You
-Given: 2
-Receive: 5
|
moj čovik  ja sam jeo ko klinac stalno kuhanu, al ko klinac mislim kad su mi zubi narasli, pa mi je baka to s juhicom skupa stavila i trpala u mene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Život je prekratak da bismo bili mali... masa je keva! 
|
|
|
mike_os
Natjecatelj JUNIOR
Full Member
Thank You
-Given: 1
-Receive: 19
|
Kad si gladan i debel nepitas... sam da jedes sto vise a da ima sto manje kcal pa makar to bio drek hahaha...  Btw zacinska sol i nesto pasirane rajcice i uopce nije lose...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
C19H28O2
|
Ma je brate al ja sam pojeo do pola jedan file onda mi je došao gag reflex i skoro sve ispovraćao, rekao više nikad...uffff
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
suspenzija
Faca Foruma

Thank You
-Given: 8
-Receive: 9
|
ja san stalno na kuvanom...puno mi je jednostavnije spremanje i manje oduzme vrimena...i nije bas toliko lose, pogotovo s nekom salatom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
C19H28O2
|
Eh uz pomoć Onana riješen misterij : Dakle iz hrane bez supsa 350g P Maščobe 60tak Carbsi 200tinjak Caloraija takodjer manje jednu iljadarku  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
-Given: 159
-Receive: 65
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski come to the dark side we have cookies  I want to die in a hyperglycemic blaze of glory. http://www.youtube.com/watch?v=5r-1HLI8L1c
|
|
|
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
C19H28O2
|
Ja išao u dućan i pitao da mi teta prodavačica iskida naljepnicu, a pojeo sam tamo ja mislim ove godine 20kg toga svi me znaju i ne govorim što hoću kad dodjem samo pokažem 2 prsta za 20 dkg i deri hahahahaah
evo ovako vam je za DELUXE ŠUNKU VINDON:
na 100grama proizvoda:
KALORIJE: 81 MASTI: 1g UGLJIKOHIRATI: 1,5g PROTEIN: 17g
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
suspenzija
Faca Foruma

Thank You
|
alo neznalice jel puno ovo po obroku di imas u komadu 100gr proteina...mislin na ove s piletinom? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Spol: 
Thank You
C19H28O2
|
alo neznalice jel puno ovo po obroku di imas u komadu 100gr proteina...mislin na ove s piletinom?  Ma je tribat će kalat na 300g sirove i nadodat jedan dodatan obrok, ali to sad jednostavno ne stižem po ovoj ledari i kratkim danima...tako da ću kalat obavezno ali neka još malo ovako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nadrealista
Faca Foruma

Thank You
-Given: 55
-Receive: 31
|
@neznalica: kako ti spremas pilece? tava?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
-Given: 159
-Receive: 65
|
@neznalica: kako ti spremas pilece? tava?
prodinsta (voda u tavi) i kada voda ispari onda propeče..puno ukusnije a ne treba ulje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski come to the dark side we have cookies  I want to die in a hyperglycemic blaze of glory. http://www.youtube.com/watch?v=5r-1HLI8L1c
|
|
|
suspenzija
Faca Foruma

Thank You
|
meni je najukusnije na rostilju...tj el. rostilju, bude preukusno, pospen ih vegeton za piletinu i zalijen maslinovin, dosta tanko izrižen i bude odlicno za piletinu....jedini problem je sta oduzme dosta vrimena spremanje i pecenje...bude dosta ukusno kada je toplo pa se tesko zaustavit pa je lako pretjerat i nebude nista masno jer dok se pece ulje iskapi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|