BODYBUILDING & FITNESS FORUM
05.09.10, 10:10*

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Napredno pretraživanje  
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: N_E_Z_N_A_L_I_C_A DEFKA Ljeto 2010  (Posjeta: 1220 )
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Spol: Muški

Thank You
-Given: 387
-Receive: 196

C19H28O2

Profil WWW
« : 07.04.10, 16:09 »

Evo sezonu sam počeo ima 3 tjedna naravno puno više znam što mi je za činit tako da ću pisat samo pikanterije i neke dileme, za početak krvna slika nakon 3 tjedna dijete, unos proteina je 400g/dan

Krvna Slika 1 - http://i43.tinypic.com/2rlzxfq.jpg

Krvna Slika 2 - http://i44.tinypic.com/v4ndbl.jpg

Molim komentare (tko zna) krve slike, neke vrijednosti su HIGH Sad  a neke LOW Sad
Evidentirano
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Thank You

C19H28O2

Profil WWW
« Odgovor #1 : 07.04.10, 16:22 »

Jelovnik:

Svaki dan 10 jaja, 250g-500g posnog sira, dimcek 400g, razeni kruh 150g-200g, piletina 800g, whey 200g-250g, brdo zelenila, Oslić fileti kuhano 500g-800g

Tjelesna težina 120kg, BF vrlo dobar vjerujte mi, fotke će reć svoje samo da se malo spremim i ako Bog da da su ovi nalazi u redu, ali s obzirom kako se gazim očekivao sam još gore makar bi volio i vaše komentare čut!
Evidentirano
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Thank You

C19H28O2

Profil WWW
« Odgovor #2 : 07.04.10, 16:29 »

S obzirom da sam izgubio krvi i nalaze još ne znam očitat dal sam ugrožen ili ne ja ću se okrijepit prije spavanca  Bila zastavica

Evidentirano
mike_os
Natjecatelj JUNIOR
Full Member
*

Thank You
-Given: 1
-Receive: 19

« Odgovor #3 : 07.04.10, 16:33 »

Ovako... ertitrociti su i meni konstantno poviseni... to ti moze biti zato sto vjezbas i rastes... meni doca rekla... dobro jedes nema frke oko toga... zatim ureja povisena zbog dosta proteina... nije opasno.. samo pij vise tekucine.. dosta vise... ako su ureja i kreatinin zajedno poviseni e tada se zabrini...

Kolesterol visok nista neznaci.. treba omjer LDL/HDL... Zbog kolicine jaja i mesa... moguce je da je ukupni kolesterol povisen ali na racun rasta HDL... ukupni je zbroj HDL i LDL

Evo to je ono koliko se ja nesto malo laicki kuzim..  Grin Grin
Evidentirano
orhan
Kenijski trkač
Faca Foruma

Thank You
-Given: 20
-Receive: 32

Kost i koža

« Odgovor #4 : 07.04.10, 16:40 »

Dok je apetit tu nema zime nije tebi ništa... Jaki   laik sam totalni,nekakvi termini su mi poznati,a vidim da se vrti oko referentnih vrijednosti tako da,možda bi trebalo povest računa o nekakvim stvarima,al to se da ispravit ....

s druge strane treba uzet u obzir da su min i max postavljeni za nekakv prosječni ljudski organizam,koji funkcionira po principu,3 obroka,kuća,poso,birtija i vikend nogomet  

tovj organizam izložen je ipak kudi kamo većim naporima,od treninga,obveza,prehrane.....tako da možda vrijede i malo drugačiji parametri

al sačekajmo Janjeta,Onana ili druge koji bolje razumiju materiju....
Evidentirano

WINNERS NEVER QUIT,QUITTERS NEVER WINN
Dr. Onan Falus
Faca Foruma

Thank You
-Given: 14
-Receive: 50

« Odgovor #5 : 07.04.10, 16:50 »

Nikola, nalazi su dobri Smiley Ne brini.

Evidentirano
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
-Given: 159
-Receive: 65

« Odgovor #6 : 07.04.10, 16:58 »

sve je vec receno,ovo za kolesterol se ne sekiraj jer su referentne vrijednosti niske kako bi farmaceutska industrija natukla vise para.. Wink
Evidentirano

"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski

come to the dark side we have cookies Tongue

I want to die in a hyperglycemic blaze of glory. Grin

http://www.youtube.com/watch?v=5r-1HLI8L1c
janjetina
Junior Foruma
**

Thank You
-Given: 5
-Receive: 28

"Stoji čvrsto na nogama"

« Odgovor #7 : 07.04.10, 22:13 »

Sve su vrijednosti u redu, osim kolesterola, koji je nekonkluzivan, trebao bi svakako napraviti posebno HDL i LDL pretrage, jer ukupni kolesterol ne znaci skoro nista.
I iduci put ne idi dehidriran na pretrage.
Evidentirano
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Thank You

C19H28O2

Profil WWW
« Odgovor #8 : 07.04.10, 22:22 »

Sve su vrijednosti u redu, osim kolesterola, koji je nekonkluzivan, trebao bi svakako napraviti posebno HDL i LDL pretrage, jer ukupni kolesterol ne znaci skoro nista.
Jebemu kako ste znali?! Tj znam da ste skužili ali s oproštenjem cijelu noć sam pišao kao lud, valjda sam popio neki prirodan diuretik i malo sam spavao cca 5h, još sam putovao i imao sam neku crijevnu virozicu dva tri dana (proljev s oproštenjem opet Cheesy)
Jel glupo da sad idem vadit HDL i LDL?
Mislim je ovo opasno i da je povišeno ovoliko za ovu vrijednost?

Hvala puno!!!
Evidentirano
Fender
Full Member

Thank You
-Given: 0
-Receive: 49

I want to party on your pussy, babe...

« Odgovor #9 : 08.04.10, 00:37 »

Ma ti si Zdravko Dren... Grin
Evidentirano
SMALLbaby
Početnik
*

Thank You
-Receive: 5

« Odgovor #10 : 08.04.10, 00:58 »

Jebemu kako ste znali?! Tj znam da ste skužili ali s oproštenjem cijelu noć sam pišao kao lud, valjda sam popio neki prirodan diuretik i malo sam spavao cca 5h, još sam putovao i imao sam neku crijevnu virozicu dva tri dana (proljev s oproštenjem opet Cheesy)
Jel glupo da sad idem vadit HDL i LDL?
Mislim je ovo opasno i da je povišeno ovoliko za ovu vrijednost?

Hvala puno!!!

nije glupo,dapace jer ti iz ovih pretraga  nije pokazano kako treba.
ne mora bit opasno akoje LDL u normali tj nije visok Smiley
Evidentirano
dzank
Full Member

Thank You
-Given: 3
-Receive: 6

« Odgovor #11 : 30.05.10, 12:25 »

potpisujem ovo sto ti je orhan rekao... i ja mislim da si ti ipak drugaciji od nekog prosjecnog covjeka  Jaki Jaki  Muahahah

ja sam imao isto povisenu ureju samo sto sam ja imao i kreatinin povisen a ti nemas... to sam doveo ured samo povecanin unosenjem tekucine... znaci ono npr. dok si za racunarom pijuckas nesto (ja sam najcesce vodu)
Evidentirano

Gotta Dig Deep!
majestic
Početnik
*

Thank You
-Receive: 0

« Odgovor #12 : 30.05.10, 12:52 »

eritrociti i hemoglobin su wow, imas dobar test u sebi Cheesy
Evidentirano
Track
Početnik
*

Thank You
-Receive: 1

« Odgovor #13 : 31.05.10, 13:11 »

Jelovnik:

Svaki dan 10 jaja, 250g-500g posnog sira, dimcek 400g, razeni kruh 150g-200g, piletina 800g, whey 200g-250g, brdo zelenila, Oslić fileti kuhano 500g-800g

Tjelesna težina 120kg, BF vrlo dobar vjerujte mi, fotke će reć svoje samo da se malo spremim i ako Bog da da su ovi nalazi u redu, ali s obzirom kako se gazim očekivao sam još gore makar bi volio i vaše komentare čut!

Stari ovo napisano je odokativno jedno 600-700g proteina, a ne 400 kako si napisao... Osim ako si mislio da kombinirano iz ovih namirnica (nekad jednih, nekad drugij) natuces 400g.
Evidentirano
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Thank You

C19H28O2

Profil WWW
« Odgovor #14 : 31.05.10, 13:12 »

Jelovnik:

Stari ovo napisano je odokativno jedno 600-700g proteina, a ne 400 kako si napisao... Osim ako si mislio da kombinirano iz ovih namirnica (nekad jednih, nekad drugij) natuces 400g.
Ma neeeeee, to kombiniram da dobijem nekih 400g, ne sve skupa, krivo se izrazio sorry! Cheesy
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na:  

BODYBUILDING & FITNESS FORUM | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Stranica je generirana za 0.252 sekundi uz 19 upita.