BODYBUILDING & FITNESS FORUM
05.09.10, 10:31*

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Napredno pretraživanje  
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Komentari na moju prehranu  (Posjeta: 435 )
Tomic
Početnik
*

Spol: Muški

Thank You
-Given: 6
-Receive: 1

« Odgovor #15 : 20.07.10, 23:56 »

Pijem zbog misicne mase. Znam radit i upoznat sam sa pojmovima. Anything else?
Evidentirano
establishment
u deficitu
Hardcore Member

Thank You
-Given: 42
-Receive: 34

« Odgovor #16 : 21.07.10, 07:43 »

Pijem zbog misicne mase. Znam radit i upoznat sam sa pojmovima. Anything else?

mislim da nisi jer da jesi nebi ti palo napamet pitat tako nesto ...

normalno da whey nakon treninga valja al ne na nacin koji ga ti uzimas , jer ces solo protein iskoristit za popunjavanje glikogena kojeg si ispraznija tokokom  treninga , uz whey  moras ubacit dextrozu ,to ti se inace zove POST WORKOUT MEAL , pise na forumu sve o njemu ...

dnevno jedino moras odredit koliki kalorijski unos zelis , i  ovisno o metabolizmu  i cilju i aktivnosti , prema tom  kalorijskom unosu odredujes omjer P:UH:M , e sad ako je tebi dnevni unos proteina 200 g , mozes popit i 12 mjerica wheya da bi osigurao dovoljno proteina , a ne moras unit niti jednu mjericu wheya nego  proteine unosit  iz mesa, svjezeg, jaja i ribe, ... pise na forumu sve o tome

trbusne misice ne dobijas izvodenjem trbusnjaka nego smanjenjem masti u organizmu , a trbusne misice vjezbas ko i ostale misice ,,, imas na linku sta ti je oljes dao sve o tome , dakle i o tome  pise  sve na forumu

slucajno sam ima vrimena da ti odgovorim na ova banalna pitanja a ubuduce  citaj forum  jer sve sta te zanima ces nac tu i jos je  besplatno

Evidentirano

Never be a follower. Everything you eat or do in the gym has to be specified to your body.
 Str: 1 [2]   Gore
Ispis
Skoči na:  

BODYBUILDING & FITNESS FORUM | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Stranica je generirana za 0.078 sekundi uz 19 upita.