BODYBUILDING & FITNESS FORUM
07.09.10, 21:03*

Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:
Napredno pretraživanje  
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Dolje
Ispis
Autor Tema: pomoc,ispravak,savjeti oko definicije  (Posjeta: 4021 )
establishment
u deficitu
Hardcore Member

Thank You
-Given: 42
-Receive: 34

« Odgovor #75 : 06.03.10, 08:40 »

Ma to je pristojna cifra ja u svjezi uvik stavin 10 15 komada ako sam na 2 kg svjezeg nakupi se Smiley u kavu nikad mora bi gorka Smiley
Evidentirano

Never be a follower. Everything you eat or do in the gym has to be specified to your body.
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You
-Given: 159
-Receive: 65

« Odgovor #76 : 06.03.10, 08:50 »

uau..meni je posni uvijek raw,u kavu 2 natrena..tako da mi je ova cifra od 15 kom  Shocked

@keclu: de stavi kako mućkaš posni u recepte da ne bacamo off previse..zanima me jel to stavis brasno od kokosa?zvuci mi fino.. Grin
Evidentirano

"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski

come to the dark side we have cookies Tongue

I want to die in a hyperglycemic blaze of glory. Grin

http://www.youtube.com/watch?v=5r-1HLI8L1c
orhan
Kenijski trkač
Faca Foruma

Thank You
-Given: 20
-Receive: 32

Kost i koža

« Odgovor #77 : 06.03.10, 09:30 »

kokosovo brašno je odlična stvar i sam ga ubacim u posni,

per 100g /660kcal /65M /24UH,al  je samo 7g jednostavnih a 16g vlakana

ubaciš i smiksaš s posnim u blenderu,Natren i količina vode je stvar odokativnog i olfaktivnog izbora
Evidentirano

WINNERS NEVER QUIT,QUITTERS NEVER WINN
N_E_Z_N_A_L_I_C_A
Administrator
Hardcore Member

Spol: Muški

Thank You
-Given: 387
-Receive: 196

C19H28O2

Profil WWW
« Odgovor #78 : 06.03.10, 09:37 »

Opa dečki vidim ja da se ovde opako otkrivaju male tajne VELIKIH maistora danas bi mi ovo mogao bit desert hvala Smiley
Evidentirano
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You

« Odgovor #79 : 06.03.10, 09:39 »

stvarno se nisam sjetio to ubaciti u posni..
jesu li ovo odgovarajući podaci?
http://www.nutritiondata.com/facts/nut-and-seed-products/3107/2

EDIT:+1 za komentar neznalice  To
Evidentirano

"Strap your cock on, leave your pussy at at home, put a bar on your back and bend your knees!" Captain Kirk Karwoski

orhan
Kenijski trkač
Faca Foruma

Thank You

Kost i koža

« Odgovor #80 : 06.03.10, 09:43 »

da al gore našteliš na 100gr,običono su defaultne veličine oz,ounca...anglo standardi..
Evidentirano

Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You

« Odgovor #81 : 06.03.10, 09:54 »

ma ok to,nego me zanimalo je li to taj proizvod.. Cheers
Evidentirano

keclu
Hardcore Member

Thank You
-Given: 26
-Receive: 87

...KeVu team...

« Odgovor #82 : 06.03.10, 11:29 »

masno je za poluditi.... do sada sam računao da ima 350kcal na 100 grama... oh well... eto kako ćemo srezati laganini 300kcal.
Evidentirano

...its all about the posterior chain. I recommend 14-16 workouts per week... There's no such thing as overtrain folks, and that's all I got to say...
vuzzu
Full Member

Thank You
-Given: 5
-Receive: 7

« Odgovor #83 : 09.03.10, 14:02 »

ako je na masi unos proteina npr 2g/kg, jel onda kad se prede na dijetu unos proteina ostane jednak ili bi ga trebalo podebljati malo?
Evidentirano

Citat: ozy8
znam samo jedno,da koliko god ja bio "nabildan" karakter mi je nabildaniji 2x
orhan
Kenijski trkač
Faca Foruma

Thank You

Kost i koža

« Odgovor #84 : 09.03.10, 14:08 »

podebljat min na 2.5 g/kg
Evidentirano

Jopa
Voli dipsati :)
Junior Foruma
**

Thank You
-Given: 7
-Receive: 3

« Odgovor #85 : 11.04.10, 00:56 »

hvala ljudi, bit će da sam krenuo sa previše aktivnosti, sad ću pomalo povećavati aerobno-brzo hodanje pa ćemo vidjeti

Keclu, ja sam krenuo kao sivonja odmah do jaja, deficit na rubu gladi i 5-6 treninga tjedno, salo je išlo u početku nevjerojatno brzo i sad je stalo...ja sad ne mogu više smanjivati unos kalorija, jedino bi mogao povećati aktivnosti, a i to je pitanje zbog vremena...

sad razmišljam šta je bolje: dizati još aktivnosti ili prvo se vratiti u normalu pa onda krenuti opet polagano? Bonk

Još jedan savjet čisto psihološke prirode...
U BB-u sve ide sporo, pogotovo natural...I baš zato što promjene na tijelu uzrokuju narušavanje homeostaze, tijelo se bori...

Zato sad kad kreneš ponovo (nakon onih tjedan-dva "odmora") kreni lagano sa rušenjem kalorija (imaš ih recimo 2500 kcal na dan bez treninga i 2800 na dane s treningom - samo primjer) - to držiš dva tjedna, vidiš kako ti tijelo reagira kroz najobičnije pokazatelje - kako se osjećaš, dal snaga pada, diže se, stagnira, kolko su iscrpljujući treninzi itd...Nakon što to utvrdiš da nema neugodnih "posljedica", skini još 100 kalorija...i tako opet 2 tjedna pa onda opet 100...E sad, to je bio primjer sa random brojkama, tako da ako dođeš za nekoliko tjedana do 2100 il 2200 kcal, tu stani...jer već si blizu bazalnom metabolizmu...i to ti je dovoljno...

Cardio isto tako lagano povećavaš prema potebi, nikako ne skakat neke dane na velike brojke...

Poanta ovog što hoću reć, nećeš vidjet veliku promjenu za tjedan ili dva il možda čak mjesec dana...Al nakon 2 mjeseca sa laganim postepenim povećanjima, mislim da ćeš itekako vidjet rezultate...Samo kažem, to je spor proces kao i sve u BB-u i imaj strpljenja, na kraju će nagrada biti puno bolja jer si pravilno odradio...

I možda bi se još osvrnuo na ovih 5-6 treninga na tjedan, možda je po meni to previše, volio bi čut šta drugi misle o tome, al pošto je hipertrofija praktičk zaustavljena, a nekima možda i ide unazad, onda možda bolje ne trošit toliko mišiće...
4 glavna lifta za poticanje rasta: bench, deadlift, squat i military press - okosnica, i oko njih još 5-6 vježbi za izolacije il neke druge compound vježbe...Ne bih baš preporučio pretjerivanje s izolacijama i nikako više od dvije radne serije po vježbi, jer čemu previše trošit mišić kad je u fazi kad mu rast baš i nije omogućen...Te vježbe možeš ugurat u 2-3 treninga tjedno...
(Volio bih čut što i drugi misle o tom stajalištu..)
Odličan post, nadovezat ću se svojim iskustvom.

Prošlu definiciju (koja je u biti bila čišćenje nereda zbog nekih nepromišljenih stvari) sam snižavao kalorije više nego što sam trebao, a rezultati se nisu pojavljivali ili su se pojavljivali jako sporo. Došao sam do cifre od nekih 1900 kcal ako se dobro sjećam. Onda sam odlučio da je bilo dosta i da ću krenuti polako dizati kalorije i krenuti na masu. Kalorije sam dizao 200 po 200 svaka 2 tjedna ako nije bilo pomaka na vagi. Forma mi se cijelo vrijeme popravljala sve više i više iako su kalorije već dostizale oko 2800. Pretpostavljam da sam se tek pri tim iznosima (2200-2600) zapravo rezao, samo što nisam očekivao takvu reakciju pa nisam bio nestrpljiv za rezultatima u vidu bolje forme. Forma se poboljšavala iako sam ja "službeno" bio "na masi". Masu sam nastavio sve dok nisam došao do 3600 kcal na dane treninga i 3200 kcal na off dane. Rezultat je bio 13 kg u 5 mjeseci uz vidljive trbušne. Mislim da se to dogodilo jer je to bila zapravo prva "prava" masa i prvi put sam počeo jesti kako treba, tj. dovoljno čiste hrane. Dotad sam jeo čisto, ali nedovoljno (misleći da je dovoljno). Bio sam jedan od onih koji misle da im se ništa ne hvata koliko god jeli, a zapravo premalo jedu.
Evidentirano
Darius
Ludi gitarist
Faca Foruma

Thank You
-Given: 52
-Receive: 24

Režem BF na 8 % :D

Profil WWW
« Odgovor #86 : 11.04.10, 15:57 »

Bio sam na ketozi 2 mjeseca i izgubio 4.5 kg...vidim da vaga stoji već 2 tjedna mada sam ubacio i kardio skoro svaki dan pa bih htio probati sa cikliranjem UH. Uzimao bi ih samo nakon aktivnosti(teretane i kardia); whey proteina nemam jer nemam financijskih mogućnosti za to trenutno niti odobravanje od mojih roditelja  Crying pa bih za PWM uzimao l nemasnog mlijeka i malo bijelog kruha(čitao sam na jednom drugom forumu da je to dobra zamjena za PWM) i 1. kruti bi bilo neko meso i raženi kruh. Zanima me ovo: da li mogu ujutro uzimati mlijeko(nemasno 1.5% masti) sa zobenima nakon kardia od sat vremena na sobnom biciklu ili da uzmem neki drugi izvor proteina? I da li ću napraviti sr*nje ako sad prekinem sa ketogenom dijetom i prijeđem na cikliranje? Od ketoze mi je već zlo -.-''
Trening utezima bi bio 3 puta tjedno, veći intenzitet i jutarnji kardio makar 3 puta tjedno i možda ubacim 1 HIIT. Dosta i hodam zbog faksa. Hvala unaprijed Smiley  Hug
Evidentirano

Gubitnici traže razloge, a pobjednici traže načine...
Krvavica
a.k.a. Maljava Sisa
Hardcore Member

Thank You

« Odgovor #87 : 11.04.10, 16:16 »

tempiraj carbse,samo kad ih "zasluzis" i rokaj po cardiu (tak cu ja jer sam morao prekinut keto) ne planiram vise keto pa ni za fajnl finiš jer cu radije onda odrzavati kroz ljeto i resetirati set point nego da puknem i poslije dijete pocnem zderat i lokat kao svinja i op evo bf 20%
Evidentirano

mike_os
Natjecatelj JUNIOR
Full Member
*

Thank You
-Given: 1
-Receive: 19

« Odgovor #88 : 11.04.10, 16:31 »

Darius zasto bi malavio s kruhom i mlijekom bezveze... Jedno stavno dodjes doma i pojedes meso i rizu primjerice...
Evidentirano
kolar
Hardcore Member

Thank You
-Given: 250
-Receive: 18

« Odgovor #89 : 11.04.10, 16:33 »

ja neću ići nikada više na keto.
profa se gulio sa obrocima P+UH i uspio je, to sada i Nino savjetuje i sve više ljudi to savjetuje.
bitno je da si u deficitu i onda će se tijelo namiriti iz sala, i deficit je bolje ostvariti povećanjem aktivnosti nego rezanjem kalorija Jaki
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8   Gore
Ispis
Skoči na:  

BODYBUILDING & FITNESS FORUM | Powered by SMF 1.1.8. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Stranica je generirana za 0.094 sekundi uz 20 upita.